Resultater fra atletikstævne Skive Indoor III

5. februar 2024 | Kirsten Bergmann

Her resultater fra atletikstævne ”Skive Indoor III” lørdag den 3. feb. 2024

Der blev opnået rigtig gode resultater af de unge HGF´ere ved lørdagens atletikstævne i Skives dejlige hal.

I stævnet indgik der et Vestdansk Mesterskab for Ungdom på 800m og 3000m.

Og netop 800m bød på nogle forrygende løb med forskellige føringer undervejs og drabelige spurter til sidst.

Godt nok begyndte de 13-årige piger mere stille, men Camilla Popova fra Herning førte fra start til slut, selv om konkurrenterne forsøgte at komme forbi. Camilla satte bare farten op og holdt sin føring, så det blev til GULD i 2.45.71 min.

”Lige som sidste år”, var hendes kommentar bagefter!

Mere dramatisk var det hos de 16-17-årige drenge, hvor Malthe Heesgaard fra starten lå blandt de første, for så på 3.omgang at gå i front. Det så rigtig godt ud, men på sidste omgang blev han overhalet af et par konkurrenter, gav alt, hvad han havde og kom hjem på en flot 3.plads og dermed BRONZE i en flot PR og ikke langt fra KLUB-rekorden.  Det lover godt.

På 3000m var HGF også repræsenteret, først de 14-15-årige: Hos pigerne vandt Eva Balle Poulsen  GULD  i 12.15.12 min. -ny PR  - og hos drengene var Simon Lykke Klemmensen så tæt på at komme under målet på de 10 min. med tiden 10.02.06 min. Det var en flot PR og gav en fin BRONZE-medalje.

Hos de 16-17-årige piger løb Madison Hasle Tarp et veldisponeret løb og skar ikke mindre end 1½ min. af sin PR til nu 11.29.84 min. og blev belønnet med SØLV-medaljen for det.

200m-distancen var vældig populær, og der blev løbet mange heats, da der kun kan vær 3-4 deltagere pr. gang.

Og både Bastian  og Manuel satte PR, og sammen med Noah og Gustav løb de også en fin 4x200m stafet og fik vist, at der er et godt stafethold undervejs.

Også pigerne Viktoriia, Trine, Maria-Magdalena og Camilla satte PR på 200m, så de øvrige øvelser 60m og højdespring var der mindre focus på, hvor ellers debutanten Justin klarede 1.25m.

Næste lørdag gælder det så DGI´s Landsmesterskaber, før der er vinterferie – og efterhånden opladning til de Danske Ungdomsmesterskaber først i marts.

Med venlig hilsen,

Kirsten Bergmann