Sundt - Sjovt - Seriøst - Socialt

Sundt:

Vi er bevidste om at afbalancere træningen, så træningen bliver alsidig og varieret - i stedet for ensidig og triviel.

Vi tilbyder en træning, hvor der er et gennemgående fokus på udøvernes motorik og bevægelighed.

Vi er bevidste om, at skadesforebyggende træning er vigtigt for at sikre et godt, jævnt og udviklende træningsforløb for udøveren- uden afbrydelser pga. skader. 

Sjovt:

Vi føler os forpligtet til at skabe et attraktivt og vanedannende træningsmiljø, som vores medlemmer har lyst til at benytte - ikke kun i dag - men også "i morgen".

Vi ser varieret træning- og træning gennem leg som et afgørende trækplaster, hvor der selv gennem legen er et formål, som bidrager til den enkelte udøvers udvikling og motivation.

Seriøst:

Vi har en seriøs tilgang til træningen - Uanset om vi taler træning for den nyopstartede børne-udøver, eller en mere hjemmevant udøver, som har optrådt i vores medlemskartotek gennem en årrække.

Vi har fokus på motorisk udvikling blandt de yngste, fordi netop motorikken giver børnene de bedste forudsætninger for at skabe en vedvarende glæde ved atletikken.

Vi sætter samtidig en ære i at skabe det bedst mulige fundament for den enkelte udøver, hvor vi forpligter os på at tilrette en træning, som tager afsæt i, hvordan den enkelte udøver kan udvikle sig til næste niveau.

Vi arbejder målrettet og ser det som en fælles indsats af udøver og træner at sætte personlige rekorder (PR)- og hvor vi understreger, at atletik mere end noget andet er en konkurrence, hvor modstanderen er dig selv. 

Socialt:

Vi er bevidste om at skabe balance mellem det seriøse og det sjove. Og balancen finder vi langt henad vejen ved at sikre, at vi har fokus på det sociale og fællesskabet.

Vi lader ikke træning og konkurrencer stå alene, men krydrer medlemsoplevelsen gennem årlige og tilbagevendende begivenheder som hjemmestævner og udlandsture- og vores traditionsrige tur til Sea West i overgangen mellem inde- og udesæsonen. Herudover invitere vi hvert år til Efterårsfesten - en markering af, at sommersæsonen har nået sin afslutning med tilhørende uddeling af årspokaler.

Følg HGF AM på Facebook & Instagram