Sundt - Sjovt - Seriøst - Socialt

Sundt:

Vi er bevidste om at afbalancere træningen, så træningen bliver alsidig og varieret- i stedet for ensidig og triviel.

Sjovt:

Vi går meget op i at sikre et træningsmiljø, hvor der er plads og opmærksomhed til alle med en undertone af godt humør.

Vi tillader ikke, at udøvere løber eller føler sig alene- og efterlever princippet "alle-ud-alle-hjem", så hverken de forreste eller bagerste løber eller går alene.

Seriøst:

Vi har en seriøs tilgang til træningen- også selv om udøveren primært er en del af vores forening for motionens skyld.

Vi differentierer tilbuddet til vores medlemmer og tilretter løbende vores tilbud i takt med den udvikling, som udøveren oplever.

Vi indretter træningen, så udøvere, der har præsteret en krævende distance, har mulighed for at drosle ned eller restituere på mindre krævende træningshold, indtil kroppen er frisk og udhvilet.

Vi tager hånd om udøveren, som altid har følgeskab af en anden udøver eller træneren på vej hjem, såfremt der skulle opstå en skade under løbeturen. 

Vi tilbyder intervaltræning samt Cooper test den sidste torsdag i hver måned, så udøverne har mulighed for at følge deres personlige udvikling og ydeevne.

Vi inddeler medlemmerne på vores gå-hold, så der er mulighed for at vælge mellem langsomt og hurtigt-kort og langt. 

Socialt:

Vi er bevidste om at skabe balance mellem det seriøse og det sjove. Og balancen finder vi langt hen ad vejen ved at sikre, at vi har fokus på det sociale og fællesskabet.

Vi lader ikke træning og konkurrencer stå alene, men krydrer medlemsoplevelsen gennem årlige og tilbagevendende begivenheder, hvor sporten og det sociale fællesskab går hånd i hånd.

Vi arrangerer juleafslutning, julehygge og uddeling af årspokaler.

Følg HGF AM på Facebook & Instagram