Rachel - Årets unge idrætsleder 2023

19. april 2023 | HGF AM Kontor

Tirsdag den 17. april blev ikke en helt normal træningsaften på Herning Atletikstadion. Og da slet ikke for Rachel Enninful som fik sig noget af en overraskelse, da hun ankom sammen med sin mor og en veninde.

Her ventede nemlig foruden klubkammerater og trænere, også repræsentanter for Herning Idrætsråd og SparNord, som stod klar til at overrække  ”SparNords Ungdomspokal – Årets Unge Idrætsleder” til Rachel.

En pris som Cheftræner Kirsten Bergmann på vegne af HGF AM havde indstillet Rachel til, og som hun meget velfortjent vandt. Med prisen fulgte en check til Rachel på 5000 kr.

Der var mange gode grunde til at netop Rachel blev udvalgt til prisen foran 14 andre dygtige ungdomsledere i Herning kommune. Her følger et lille uddrag af indstillingen:

Rachel er en værdifuld ung leder i HGF AM med sine bare 17 år. Rachel har gået på Talentskolen og er selv en glimrende atlet, men samtidig med sin egen aktive karriere har Rachel virket som træner. Først som Hjælpetræner og nu som egentlig Ungdomstræner

Ude ved stævner coacher Rachel på fortrinlig vis de unge og hjælper dem både med det tekniske, men også med det mentale og det taktiske. Jeg anser derfor Rachel Enninful som en værdig kandidat til SparNords Ungdomspokal og ser i hende en kommende SUPER – træner og -leder i atletik.