Træning og medlemskab i corona-tiden

22. maj 2020 | Anne Mette Foldager

Som resten af samfundet har vi desværre måtte lukke ned for alle aktiviteter i klubben i en periode. Heldigvis har vi med de nye lempelser fra regeringen, delvist kunne lukke op for træning igen. Og hvor er det bare dejligt, at se livet så småt begynde at udfolde sig rundt om klubben igen. 

Den 4. maj startede vi atletiktræningen op for atleterne fra 10 år og op. Desuden er vores Gang og Løbehold også kommet godt i gang igen. Al træning foregår efter klare restriktioner og retningslinjer. Dette har bl.a. medført færre træningsdage, ingen adgang til hverken klubhus eller omklædning, afstandsholdning og hyppig brug af håndsprit - Alt sammen en fast del af den nye hverdag i HGF AM.

Desværre er det ikke alle grupper vi endnu har kunnet byde velkommen tilbage. De yngste atleter må desværre vente med træningsopstart til efter sommerferien. Vores fitnessrum er også stadig lukket. Her står vi klar til at åbne op igen, når regeringen giver grønt lys for åbning af fitnesscentre.

Vi følger selvfølgelig udviklingen og retningslinjerne fra myndighederne og idrættens organisationer og tilretter løbende vores træning efter disse. Der er sendt brev ud til alle medlemmer med udførlige retningslinjer for adfærd i forbindelse med træning og ophold på klubbens grund. 

Der vil desuden snarest blive udsendt brev til alle medlemmer omkring kontingentbetaling, og hvordan du som medlem skal forholde dig hertil. 

Til nye medlemmer: Ønsker du på nuværende tidspunkt at melde dig ind/komme til prøvetræning i klubben, skal du naturligvis også være bekendt med vores corona retningslinjer, inden du møder op. Du bedes derfor kontakte vores KONTOR for nærmere info.
OBS: I atletik kan nye IKKE komme med før efter sommerferien - Lige nu er det kun personer over 10 år, og de skal kende til atletik og færden på stadion - for at kunne blive medlem. 

Vi ser meget frem til gradvist at kunne åbne mere og mere op for træningen ud fra vores grundværdier, nemlig at det skal være: SUNDT-SJOVT-SERIØST-SOCIALT

De bedste hilsner fra

HGF AM bestyrelse og trænere