Danske Ungdomsmesterskaber indendørs 2020

3. marts 2020 | Kirsten Bergmann

I weekenden blev der afholdt Danske Ungdomsmesterskaber i atletik i Skives dejlige hal, og HGF Atletik/Motion var selvfølgelig repræsenteret med flere atleter, og i år kom de hjem med en guldmedalje og en bronzemedalje og flere finaleplaceringer.

Guldet blev gik til Rachel Enninful i trespring i aldersklassen Piger15 med det fine resultat 9.88m, som er personlig rekord (PR). Rachel forbedrede sin PR flere gange og var en sikker vinder, men på de øvrige pladser var der stor spænding om udfaldet. HGF AM havde yderligere en deltager med, Thinusa Aruchchunar, og hun sluttede på en 5.plads, blot 13 cm fra PR. Hun skulle have overgået sig selv for at få en medalje.

Bronzemedaljen gik til 20-årige Esai Vithailingam, også i trespring, og han sprang 10.28m og satte ny PR. Esai er ny i atletiksammenhæng, og det kan blive til mere i fremtiden.

Den helt unge Tobias Zeeberg, som netop er rykket op i Drenge 14, gjorde det godt i favoritøvelsen, kuglestød, hvor han forbedrede sin PR med 80 cm til 12.10m og længe lå til bronze, men han blev i sidste omgang skubbet ned på en 4.plads, hvilket er et fint resultat. Tobias var også i finalen på 60m hækkeløb, men den lå samtidig med kuglestød, så det var svært og Tobias sluttede her på en 8.plads.

Endelig havde HGF AM også et stafethold med i 4x200m, og de 4 piger, Kristine Kildehøj, Rachel Enninful, Amalie Rudrasingam og Thinusa Aruchchunar, løb en flot 4.plads hjem hos de 16-17-årige piger.

DMU var kulminationen på indendørs sæsonen, og nu går træningen så i retning af at forberede sig på udesæsonen, som begynder til 1. april.