VM-medaljer i atletik

1. april 2019 | Kirsten Bergmann

Ved det netop afsluttede VM i indendørs atletik og vinterkast for Masters (35+)  i Torun i Polen var vi repræsenteret med to deltagere.

Vores SuperMaster Ingela Bluhm stillede op i aldersgruppen 70-74 år, hvor hun gjorde det intet mindre end fremragende med 3 SØLV-medaljer.

Først på 60 m, hvor Ingela blot blev slået med 1/100 af et sekund, da hun løb 9.87 sek. og vinderen fra Tyskland 9.86. I længdespring sluttede hun med et resultat på 3.21m, mens vinderen sprang 3.31m. Og endelig på 200m indendørs bane , hvor hun løb på 35.93 sek. Ingela var selv godt tilfreds med resultaterne. Og at løbe 60m på under 10 sek., når man har rundet de 70 år, er ganske enkelt enestående.

I Vinterkast deltog Per Sabroe i aldersgruppen 55-59 år. Vinterkast består af hammerkast, diskoskast, spydkast og vægtkast udendørs, mens kun kuglestød foregår inde i atletikhallen.

Per gjorde det rigtig godt , da han både i hammerkast og diskoskast fik personlige rekorder. Dog var han ikke blandt medaljetagerne. I vægtkast blev det til den bedste placering, og bedste dansker, med en flot 8. plads.

OG nu rykker atletikken så udendørs med alle disciplinerne, for nu begynder sommersæsonnen.