17. februar 2019 | Kirsten Bergmann

Medaljehøst

Ved DGI´s Landsmesterskaber i inde-atletik havde HGF AM en god dag. Det foregik i den ret nye Atletik- og Multihal i Randers, og der var stort leben med mange deltagere, og langt hovedparten i ungdomsrækkerne.

HGF AM havde  13 deltagere med, og heraf vandt de ni 14 medaljer i alt.

De 5 guldmedaljer blev hentet af tre deltagere, hvoraf de to deltagere i 16-17 år, Amalie Rudrasingam og Marius Michalski hver fik to medaljer. Amalie vandt længdespring med udmærkede 4.82m og trespring med 10.08m, mens Marius vandt højde med 1.80m, som er en tangering af hans personlige rekord, og han vandt længdespring. Den unge Tobias Zeeberg (13 år) vandt kuglestød med fine 9.70m.

Det blev til 6 sølvmedaljer, som 4 personer hentede hjem. Ovennævnte Tobias blev nr. 2 i både længdespring og 60m løb, og kun 11-årige Manuel Garcia blev nr. 2 i højdespring med 1.10m, mens Rachel Enninful i U15 blev det i trespring med fine 9.19m, og Julie Hesselvig i 16-17 år i så forskellige øvelser som trespring og 800m.

De tre sidste medaljer var af bronze, og den første gik til Thinusa Aruchchunar i trespring, og Thinusa er nyoprykket i 14-15 års-gruppen. Anders Romero-Klitgaard og Anna Mombray Schrøder er begge i 11 års-gruppen og Andreas fik sin medalje i højdespring, hvor han klarede 1,10m, det samme som Manuel, der fik sølv, men så er det lige, hvor mange forsøg man har brugt til at klare den højde. Den med færrest forsøg regnes for bedst.

Anna fik sin bronzemedalje på 60m, hvor hun løb på 9.49 sek.. I finalen deltog de 8 bedste deltagere fra de indledende heat på 60m, og dem var Anna altså iblandt.

4.placeringer er jo lige uden for medaljerækkerne, og derfor er de knap så eftertragtede, men alligevel ikke ”så ringe” for at sige det på jysk, og her blev det til 6 placeringer, og her kom yderligere tre af HGF´erne med, så alt i alt var det en flot medaljehøst, og i det hele taget en superdag.