Fine resultater i kongedisciplinen Mangekamp

13. maj 2019 | Kirsten Bergmann

I weekenden blev der holdt Øst- og Vestdanske Mesterskaber for Ungdom i Atletikkens "kongedisciplin" MANGEKAMP.

Det begyndte hos de 12-13 årige med en 5-kamp for både piger og drenge, for senere at gå over i en 7-kamp for piger/kvinder og en 10-kamp for drenge/mænd.

De 3 deltagere fra HGF Atletik/Motion havde alle deres debut i Mangekamp.

13-årige Tobias Zeeberg var meget overbevisende, og sandelig om ikke han vandt GULD med 3005 point. Han løb først 80m hækkeløb, så kuglestød og længdespring - og derefter igen spydkast og 600m. I samtlige øvelser satte han personlig rekord - Især kuglestød på 11.62m er en stor forbedring, og den øvelse, der gav flest point. Det bliver spændende at følge Tobias, for der er bestemt et stort potentiale til at blive en god mange-kæmper.

Hos pigerne var det Rachel Enninful i U15-klassen og Amalie Rudrasingam i U17, der deltog. Også pigerne satte mange personlige rekorder undervejs. Rachel hentede flest point i 80m hækkeløb og højdespring, mens Amalie fik flest i 200m og længdespring. For Amalies vedkommende resulterede det sammenlagte resultat i en 3. plads og dermed bronzemedalje med 2912 point, mens Rachel kom ind på en fin 6. plads med 3241 point. Begge har dermed kvalificeret sig til at deltage i de danske mesterskaber i Mangekamp efter sommerferien.

 

Billeder kan ses på Facebook