Aftale med Aleris-Hamlet

AHH tilbyder at undersøge og behandle HGF's medlemmer for egen regning. AHH sender regningen i overensstemmelse med de aftalte priser til HGF, som så videresender til medlemmet. Når et medlem henvender sig til AHH, skal der samtidig gives besked til HGF, Kirsten Bergmann.

AHH yder følgende rabat til medlemmer af HGF:

10 procent rabat på AHH's listepriser (forundersøgelser, kontroller, scanninger, operationer med videre). Der ydes ikke rabat på plastikkirurgiske eller kosmetiske specialer (herunder salg af cremer). Rabatten gælder heller ikke i forhold til speciallæge-erklæringer, attester samt såler/indlæg.

Medlemmer af HGF kan modtage fysioterapi/massage hos AHH til 200 kr. pr. behandling. Her er rabatten hos AHH allerede indregnet.

Betalingsbetingelser:

Betalingen af den AHH udførte behandling skal ske løbende måned + 14 dage. I forbindelse med operationer, skal betaling foregå forud for operationen.

Eliteaktive med skriftlig aftale i HGF:

HGF giver yderligere 15 procent rabat til eliteaktive, der har en skriftlig aftale med klubben, på forundersøgelser og op til 10 fysioterapi-behandlinger pr. år.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Kirsten Bergmann.

På vegne af HGF/AM
Kirsten Bergmann

Hent som pdf fil