Atletikresultater

17. februar 2020 | Kirsten Bergmann

Landsmesterskaberne i inde-atletik er netop afholdt i den supergode og ret nye multi-atletikhal i Randers, og HGF Atletik kom hjem med 10 medaljer og flere finalepladser, som dog endte uden for medalje-rækkerne.

Yngste deltager var 10-årige Noah Enninful, som er lillebror til Rachel, som går i talentklasserne på Sønderager. Mens Rachel måtte passe en halsbetændelse derhjemme, gjorde lillebror det rigtig godt. Ikke færre end 4 medaljer fik han med hjem, fordelt på en af guld, en af sølv og to af bronze. Guldet vandt han i kuglestød, hvor han var eneste deltager over 6m, og sølvet fik han på 60m og to gange bronze i længdespring og på 800m.

12-årige Manuel Garcia fik også guld og det på 60m hækkeløb, mens han fik sølv i højdespring. Ligeledes 12-årige Andreas Romero-Klitgaard fik bronze i højdespring. Hos de 14-15-årige tog nyoprykkede Tobias Zeeberg guld i sin favoritøvelse, kuglestød og var igen over 11m, nu med ny personligt bedste 11,28m. Tobias var i finalen på både 60m og 60m hækkeløb og længdespring, og i alle tre øvelser sluttede han uden for medalje-rækkerne.

Hos pigerne i 14-15 års gruppen var det Thinusa Aruchchunar, der fik en medalje og yderligere to finaleplaceringer. Medaljen blev vundet i trespring og finalerne var på 60m og i længdespring.

Sidste medalje gik til en ret ny udi atletik, 20-årige Esai Vaithilingam, og han fik den også i trespring, hvor han satte ny personlig bedste med 10.23m.

I Landsmesterskaberne var der flere HGF`ere med, som ikke kom på skamlen: Viktor Knappe, 13 år, Marcus Tarp og Madison Tarp, som begge er 12 år.

Og det var så sidste chance for at kvalificere sig til de Danske Ungdomsmesterskaber, som finder sted om 14 dage i Skive. Og her vil HGF Atletik/Motion være repræsenteret med 5-10 deltagere.

 

Med venlig hilsen,

Kirsten Bergmann

HGF AM