Mange medaljer til HGF Atletik unge

4. oktober 2018 | Kirsten Bergmann

Ved de NordVestJyske Mesterskaber i atletik for børn og unge var der mange HGF-atleter på præmieskamlen, og tilsammen erobrede de 20 medaljer, heraf 4 af guld.

Den ene guldmedalje tilfaldt de 14-15-årige piger i stafetløb, da de løb et flot løb uden kiks og dermed var langt foran konkurrenterne. Pigerne var Amalie Rudrasingam, Kristine Kildehøj, Rachel Enninful og Thinusa Aruchchunar.

Thinusa vandt også 80m overbevisende i ny personlig rekord, 11.52 sek., og Kristine var på 100m for første gang nogen sinde under 14 sek. på 100m med 13.92 sek., og det indbragte en sølvmedalje, mens Amalie tog bronzen med 14.02 sek., som også var PR. Kristine satte også en flot PR i længdespring med 4.40m, mens Amalie med 4.65m vandt sølvet, men med den drillende vind ville det ikke rigtig lykkes. Amalie har 5m som mål, så næste søndag er der igen en chance for at få det til at lykkes.

Rachel fik bronze i så forskellige øvelser som højdespring og kuglestød, og ikke mindst i den sidste blev det til en ordentlig personlig forbedring med 1 m til 8.71m.

Og ellers var det hos de yngre årgange, der blev hentet mange medaljer. Hos de 7-årige drenge var det Noah Mandrella og Oscar Holm-Jensen og hos de 9-årige Samuel Køllgaard, der fik meget metal om halsen. De 10-11-årige sluttede uden for medaljerne, men de er klar til at give den en skalle til træningen.