Medaljer til HGF AM i Masters Atletik

15. februar 2017 | Skrevet af Kirsten Bergmann

Så har Randers indviet sin spritnye atletikhal med maner. Flot er den, og den var en glimrende ramme om det indendørs DM for Masters.

Og fra Herning havde tre atleter fundet vej, og de gjorde det alle glimrende – ja faktisk kan man ikke gøre det bedre, for de vandt guld i alle deres øvelser. SÅDAN.

Ingela Bluhm deltog på 60m i 70-74-års-gruppen, men sandelig om ikke hun slog alle konkurrenterne helt fra 55-års-gruppen og opad. Og Ingela løber stadig under 10 sek. med 9.87 sek.

Derefter var det Erling Jørgensen, som er med i gruppen 55-59 år. Han kan stadig flytte benene, da det blev til sejr på både 200m, 400m og 800 m.

I samme aldersgruppe deltog Per Sabroe i kasteøvelserne, hvor resultaterne er på et højt niveau, også internationalt, og for Per blev det til fire sølvmedaljer. Kuglestød foregår indendørs, mens diskoskast, hammerkast og vægtkast foregår udenfor – som vinterkast.

Og i gruppen 50-54 år gjorde Michael Magill det rigtig godt, guld i diskoskast og sølv i kuglestød. Og Michael har kun dyrket atletik i 2-3 år og begyndte helt på bar bund, så det er flot.

Og Carlos Moran, som er ca. 10 år yngre, vandt guld i to øvelser, 400m og 800m og sølv i længde- og trespring. Her har Carlos genoptaget sin ungdoms atletikkarriere og deltager nu også i spring.

Og i HGF AM ser man noget misundeligt til, hvordan forskellige byer efterhånden får gode indendørs atletikfaciliteter, noget som ellers driftsvenlige Herning i den grad mangler.

Mvh, Kirsten Bergmann, HGF AM

Skriv en kommentar