MotionDANMARK skal larme lidt for klubbernes skyld

20. juni 2011 | Skrevet af Administrator

Dansk Atletik Forbund har i juni 2011 lanceret www.motiondanmark.dk . Den enkle vision er at få flere til at dyrke motion - blandt andet ved at sætte større fokus på de mange gode tilbud rundt omkring i klubberne.

Af Patricia Wilson

I mange år gik snakken på gangene i Dansk Atletik Forbund om, at man burde lave en målrettet indsats for motionister. Nej, det skulle være en portal om motion generelt. For alle danskere, for alle aldre og alle motionstyper. I starten af 2011 blev projektet så en realitet og tanke blev omsat til handling med www.motiondanmark.dk-en helt ny motionsportal med de førende eksperter på området med viden om alt fra træning, kost, motivation, udstyr, kroppens sundhed og skadesforebyggelse. Og 1. juni gik sitet så i luften:

"Vi har fået lavet et rigtig godt produkt, som vi er stolte af, og som vi glæder os til at vise omverdenen. MotionDANMARK bliver sitet for alle motionister-hvad enten du er spæd nybegynder eller erfaren motionist. Man vil have mulighed for at læse om alt, der vedrører motion- fra kost, motivation, kroppens sundhed til udstyr og skadesforebyggelse, samtidig med at du også kan følge træningsprogrammer og se udviklingen i din sundhed.

Vi vil gennem vores eksperter formidle mere, bedre og sjovere viden om motion og på den måde skabe bedre folkesund for alle danskere," siger formanden for Dansk Atletik Forbund Lars Vermund.

Men udover folkesundhedsperspektivet er der også andre og langt vigtigere mål med den nye motionsportal, nemlig at skabe medlemstilgang til alle klubberne under DAF:

MotionDANMARK skal hjælpe klubberne

"MotionDANMARK er til for klubbernes skyld. Hele meningen med MotionDANMARK er, at der skal komme mere fokus på sundhed og aktiv livsstil og derigennem generere endnu flere medlemmer til klubberne.  Vi skal med andre ord larme lidt for klubbernes skyld," siger formanden for Dansk Atletik Forbund Lars Vermund.

Og en af de måder, hvor MotionDANMARK vil gøre dette på, er ved den årlige motionsfestival "MotionDANMARK Rundt", der i år kommer til at ligge i september. Her vil MotionDANMARK crewet rejse rundt i 7 udvalgte byer i Danmark og afholde en motionsfestival, hvor der ud over løb vil være mulighed for at afprøve kræfter med anderledes og sjove konkurrencer med inspiration fra atletik verdenen.

"Vi glæder os rigtig meget til at hjemmesiden går i luften og til at komme rundt og møde alle de mange engagerede mennesker i klubberne i forbindelse med MotionDANMARK Rundt i september," siger Lars Vermund.

Skriv en kommentar

Der er lukket for kommentarer